VORES KOMPETENTE INSTRUKTØRER

HOVEDINSTRUTØR

Mats Brylle

Mats teaches lessons for both beginners and at an advanced level. He is a patient and very friendly instructor who will teach you quickly.

  Quote: "Hvis du bliver undervist af mig, vil jeg gøre mit bedste for at give dig den samme oplevelse, der gjorde at jeg blev hooked på sporten."

  DANISH
  ENGLISH
  WAKEBORADING
  FISHING
  ADVANCED LESSONS

  Simon

  Simon is an extremely qualified kitesurfing instructor who competes against the world's best kitesurfers when he is not teaching.

   Quote: "What I like about giving lessons is passing on all the knowledge I have about the sport and helping others achieve their dream of being an independent kiteboarder."

   ENGLISH
   GERMAN
   SURFING
   WINDSURFING
   PADDLE SURFING
   Viceinstruktør

   Andrea Ellegaard

   “At lære at kitesurfe, er det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg har altid set min far, som har windsurfet siden tidernes morgen, hoppe rundt af glæde, når det blæste. Den glæde har jeg nu også fundet. Derfor vil jeg gerne give den glæde jeg har fundet i kitesurfing videre til til andre."

   Danish
   English
   Fysioterapeut

   Hilde

   Fysioterapeut Hilde Gudding, har i mange år arbejdet med forebyggelse og genoptræning af skader og forskellige smerteproblematiker i kroppen. Hilde er selv en stor kitesurfing-entusiast, og har dermed en meget god baggrund for at forstå skader og fysiske udfordring på vandet.

   ENGLISH
   FRENCH
   DELTIDS INSTRUKTØR

   Carlos

   The most experienced kitesurfing instructor in Copenhagen, Carlos, has been teaching kitesurfing from day one.

    Quote: "Jeg gør det for glædens skyld".

    ENGLISH
    DANISH

    Simon fik tredje plads mod verdens bedste kitesurfere i "Expression Session" runde.