Betingelser for booking

Afbookning

Eftersom at Kite Sjælland anvender “først til mølle”- princippet på kitekurserne, er det vigtigt at, du i god tid, meddeler os hvis du ikke har mulighed for at deltage i kurset. På den måde får en anden person mulighed for at overtage din plads. Tilmeldelsen er bindende når du modtager en bekræftelse på dette fra Kite Sjælland. Dette gælder alle kurser.

Ved afmelding og ombookning gælder følgende standardregler:

* Sker afmeldingen inden 2 uger før kursets påbegyndelse tilbagebetales 50% af prisen på kurset.

* Sker afmeldingen inden 7 dage før kursets påbegyndelse bliver der ikke tilbagebetalt noget.

Skulle det ske at vinden ikke blæser tilstrækkeligt på din undervisningsdag, har du denne dag til gode. Du får mulighed for at booke en ny dato og gennemføre kurset indenfor 1 år uden ekstra omkostninger.

 

Ombookning:

Ønsker du at ombooke din undervisning til en ny dato?

* Sker afmeldningen fra 7 dage – 2 dage inden kursets påbegyndelse tager Kite Sjælland 400 kr plus moms i administrationsafgift.

* Ombookningen skal ske senest 2 dage inden kursets påbegyndelse.

Under bestillingen af et kursus, antages det at kunden har læst og accepteret følgende vilkår og betingelser. Disse betingelser er fuldt ud gældende, medmindre andet er blevet skriftligt aftalt mellem kunden og Kite Sjælland.

 

Specielle betingelser for gavekort:

Gavekort er gyldige i et år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet kan benyttes til produkter og arrangementer, som Kite Sjælland udbyder på det tidspunkt, hvor gavekortet ønskes indløst. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Ved indløsning af gavekort / bestilling af arrangement m.m. er booking bindende.