Kitesurfing in Copenhagen - Vores strande

Hvor underviser vi?

Tillader vind- og vejrforhold det, holder vi hovedsageligt kursus på Sydvestpynten (80%) eller ved Café Sylten (15%) i Dragør. Er vinden ikke til det på dagen, finder vi et andet sted på Sjælland, hvor det er mere ideelt at kitesurfe. For eksempel i Lynæs, Nivå, Landerslev eller Farø.

Sydvestpynten

Sydvestpynten er et fladvandsområde som er perfekt til begynderen. Sommetider kan der være meget lavvandet og der ligger store sten. Dog er de fleste markeret med bøjer etc. Godt græsareal og lille strand til oprigning. Der er en lille indsø der skal passeres for at komme ud til stranden. Du kan gå igennem vandet eller udenom. Området er til dels fredet, hvorfor man lige skal snakke med nogle der kender området, om hvor man må sejle inden man går på vandet. Som udgangspunkt er det ikke tilladt at sejle i fuglereservatet til højre og venstre for spottet.

Sådan finder du os.

Hvis du køre i bil, skal du søge på SYDVESTPYNTEN på din GPS. GPS'en viser busstoppestedet. Kør forbi busstoppestedet og ned for enden af KALVEBODEVEJ. Du møder en stor parkeringsplads. Kør ned for enden af parkeringspladsen. Der finder du os.

Hvis GPS'en ikke viser busstoppestedet, kan du klikke på dette link. Kør forbi Kongelundenskroen og fortsætter ned for enden af parkeringspladsen. Der finder du os.

Offentlig transport. Søg på Sydvestpynten på rejseplanen.dk

Bus 33 SØVANG, RØNNEVEJ kører fra Vestamager metro station og ud til Sydvestpynten. Når du kommer til Vestamger metro station skal du ned ad trapperne og over til den modsatte side af vejen til busstoppestedet. Når du forlader bussen skal du gå tilbage til vejen, KALVEBODEVEJ, og dreje til venstre. Gå cirka 250 meter hvor du møder en stor parkeringsplads. Drej til højre og gå ned for enden af parkeringspladsen, cirka 250 meter. Der finder du os.

Rejseplanen APP: ADROID

Rejseplanen APP: iPHONE


 

Søndre Strandvej 50, 2791 Dragør

Meget lækkert sted at kitesurfe. Der kommer heldigvis ikke så mange til Sylten. Ud på vandet hvor vi underviser er der mest sand på havbunden og vandet er altid klar. Hvis du bliver sulten efter lektionen kan du bestille lækker mad på Café Sylten. Se deres menukort.

Sådan finder du os.

Hvis du kører i bil: Link

Indtast adressen på din GPS. Parkér bilen på parkeringspladsen og går mod Café Sylten. Går lidt forbi bænkerne. Der ligger en stor traktordæk. Stil dig der. Vi kommer og henter dig på den aftalte tid.

 

Hvis du kører offentlig transport: Link

Bus 350S til Dragør Stationplads kører direkte ud til stedet. Man kan tage bussen fra flere forskellige steder; fx Nørreport station, Christianshavn metro station, eller Tårnby station. Du skal forlade bussen ved stoppestedet Vierdiget. Gå cirka 250 mod stranden til Caféen og stil dig ved den store traktordæk. Vi kommer og henter dig på den aftalte tid.

Se kortet her

  

Our beaches

KONTAKT OS

Hovedstad København

Email: [email protected]

Telefon: +45 26 11 28 81

Formilla Live Chat